Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Tomasz Szymanski Gosha Polowa Sławomir Bołoz (5961 niezalogowanych)
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
WilhelmTell82 napisał:
Widze ze na forum pokazal sie kolejny "inteligent powiatowy",znawca polityki internetowej.
Panie ping czy raczej chlopczyku,otworz szafe lepiej i zrob w niej porzadek,bo tutaj poklasku nie znajdziesz..

ciebie już zdążyłem poznać kilka dni temu i nigdy więcej nie pisz do mnie nic i pod żadnym pozorem - ja do ciebie nie piszę - szkoda czasu we Wszechświecie na ciebie.
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
alexkawa napisał:
Ping napisał:
patim napisał:
Nie lubię też jak swoją głupotę i ciemnotę nadrabiają bluzgami.
Zamknij kur...wa ryj"
rozumiem
sam siebie nie lubisz

to dlatego chcesz siebie podac do sadu

musisz miec straszne problemy ze soba

No i tu się pomyliłeś. Jestem szczęśliwy i tobie zyczę, żebys po tylu latach spędzonych w N miał tylko miłe wspomnienia.
Do sądu, to burka podamy, bo mojemu kumplowi przypomina gościa, ktory naciągał na kase Polaków w Oslo - jeśli to w ogóle ten gość - bo IP ma najczęściej z woj. pomorskiego a nie z N.
A póki co, tak go tylko "nadmuchuję", jak żabę słomką - dla zabawy"
Po prostu wyjątkowo obrzydliwie wychowany cham i ćwok jak mówi Niesioł - jego idol do wieczornej modlitwy zagorzałego pełowca. cha, cha, cha.

hahah wiesniaku... jesli ktos moze kogos pozwac to ja Ciebie o to ze przyklejasz mnie do tego emeryta, ktorego fotke wrzuciles wczoraj i ktory wykrecil pewnie ciebie i twoich kolegow gamoni. zreszta sie zastanowie nad tym poza tym ponawiam apel: po prsotu wypierdalaj kanalio jest sporo miejsc gdzie produkty twojej choroby psychicznej beda mile widziane P
Zgłoś wpis
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
To forum jest jedyne w swoim rodzaju. Bez hamulców!
Najlepsze jest to, że dzięki niemu jak na dłoni mamy prawdę o nas samych, o tym jakim jesteśmy narodem. Wiecznie rzygowiny i pomyje wzajemnej nienawiści.

Zaprawdę powiadam wam jełopki resocjalizacja potrzebna co drugiemu z tego forum!
Zgłoś wpis
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
buniusia79 napisał:
Najlepsze jest to, że dzięki niemu jak na dłoni mamy prawdę o nas samych, o tym jakim jesteśmy narodem. Wiecznie rzygowiny i pomyje wzajemnej nienawiści.

Zaprawdę powiadam wam jełopki resocjalizacja potrzebna co drugiemu z tego forum!

A co z drugą płcią, taka idealna czy nie ma sensu resocjalizować?
Zgłoś wpis
64 Posty

(Bochenek)
Początkujący
buniusia79 napisał:

Widzę, że Twój post ostudził co poniektórych i uspokoił dyskusję.
Oby na dłużej i że coś się zmieni na Forum na lepsze, że zniknie "dyktatura ciemniaków" - to cytat z Kisiela, ale oni na szczęście tego nie zrozumieją.
Zgłoś wpis
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Bochenek napisał:
buniusia79 napisał:

Widzę, że Twój post ostudził co poniektórych i uspokoił dyskusję.
Oby na dłużej i że coś się zmieni na Forum na lepsze, że zniknie "dyktatura ciemniaków" - to cytat z Kisiela, ale oni na szczęście tego nie zrozumieją.

To nie ten post ostudzil dyskusje. Dyskusja zrobila sie po prostu nudna i umarla smiercia naturalna.
Zgłoś wpis
1635 Postów
Maniak
Ping napisał:
patim napisał:
Zamknij kur...wa ryj"
rozumiem
sam siebie nie lubisz

to dlatego chcesz siebie podac do sadu

musisz miec straszne problemy ze soba

No i tu się pomyliłeś. Jestem szczęśliwy i tobie zyczę, żebys po tylu latach spędzonych w N miał tylko miłe wspomnienia.
Do sądu, to burka podamy, bo mojemu kumplowi przypomina gościa, ktory naciągał na kase Polaków w Oslo - jeśli to w ogóle ten gość - bo IP ma najczęściej z woj. pomorskiego a nie z N.
Po prostu wyjątkowo obrzydliwie wychowany cham i ćwok jak mówi Niesioł - jego idol do wieczornej modlitwy zagorzałego pełowca. cha, cha, cha.

stary, zmien detektywa , bo niedlugo okaze sie ze Alex mieszka w Portugalii ..poczytaj troche o IP...
Zgłoś wpis
35 Postów

(Ping)
Nowicjusz
BiZi napisał:
[quote]Ping napisał:
[quote]patim napisał:
[quote]Nie lubię też jak swoją głupotę i ciemnotę nadrabiają bluzgami.
Zamknij kur...wa ryj"
.

stary, zmien detektywa , bo niedlugo okaze sie ze Alex mieszka w Portugalii ..poczytaj troche o IP...

Dla mnie to on może mieszkać w dupie i nawet myć się nie musi.
Byle by:
1.nie przeklinał publicznie na forum - jak nie musi
2.jak jakiś forumowicz się tej brukwi o coś pyta, to ma odpowiadać na temat, albo nic nie pisać
3.nie wolno mu zaśmiecać tematów
4. nie wolno mu promować tutaj komunizmu i faszyzmu
5. nikomu nie powinien bluzgać, ośmieszać go i wyśmiewać, bo z Forum chce korzystać bardzo wielu młodych ludzi zaczynających tu w Norwegii nowy etap życia i trzeba im pomówc, ale nie wolno im przeszkadzać.

Dzisiaj nareszcie mniej go widać. mniej jego śmieci po Forum, a my mamy satysfakcję, że ponad 3000 wejść na temat, to ponad 3000 tysiące ludzi, którzy już forumowym terrorystom zastraszyć się nie dadzą.
Pozdrowienia dla wszystkich.
To tyle.
A jak by miał jakies jeszcze wątpiwości, jak zachowywać się na Forum, to ponownie polecam mu maksymę z jego awatara:
Zgłoś wpis
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Ping napisał:
[quote]BiZi napisał:
[quote]Ping napisał:
[quote]patim napisał:
Zamknij kur...wa ryj"
.

Dla mnie to on może mieszkać w dupie i nawet myć się nie musi.
Byle by:
1.nie przeklinał publicznie na forum - jak nie musi
2.jak jakiś forumowicz się tej brukwi o coś pyta, to ma odpowiadać na temat, albo nic nie pisać
3.nie wolno mu zaśmiecać tematów
4. nie wolno mu promować tutaj komunizmu i faszyzmu
5. nikomu nie powinien bluzgać, ośmieszać go i wyśmiewać, bo z Forum chce korzystać bardzo wielu młodych ludzi zaczynających tu w Norwegii nowy etap życia i trzeba im pomówc, ale nie wolno im przeszkadzać.

Dzisiaj nareszcie mniej go widać. mniej jego śmieci po Forum, a my mamy satysfakcję, że ponad 3000 wejść na temat, to ponad 3000 tysiące ludzi, którzy już forumowym terrorystom zastraszyć się nie dadzą.
Pozdrowienia dla wszystkich.
To tyle.
A jak by miał jakies jeszcze wątpiwości, jak zachowywać się na Forum, to ponownie polecam mu maksymę z jego awatara:

dyktatura czy jak ??

ty jestes nienormalny , Ping pong
Zgłoś wpis
103 Posty
nat pat
(oiom)
Początkujący
Ping
powied
gdzie daja prace z mieszkaniem ,czy moge jezdzic po lewej stronie bo mam takie auto
iler daja zasilku
ile daja na mieszkanie
mozna nie placic podatku
jak ominac bramki do oslo
kto mi napisze cv
gdzie sprzedaja tania wodke
kurwa jego mac tylko szybko bo mie suszy hyju
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok